- 12 vereniging

Welkom bij de jongste vereniging van onze kerk 

Welkom op de jongste club voor jongens en meisje van groep 4 tot en met groep 8! Dit is een club waar we het leuk en gezellig hebben met elkaar. Om de paar weken op de vrijdagavond is er club van 19:00 – 20:30 uur. We beginnen altijd met zingen, bidden en bijbel lezen. Daarna gaan we nadenken over een thema in de Bijbel.

Na de pauze gaan we vaak een leuk spel doen of iets moois knutselen. Natuurlijk vinden we het leuk als jij er ook bij bent!

Actuele info:

Ha jongens en meisjes,

We gaan weer beginnen met een nieuw seizoen van de club! Hopelijk hebben jullie er weer zin in! Alle kinderen van groep 4 tot en met groep 8 zijn van harte welkom!

Onze eerste clubavond hebben we gepland op vrijdagavond 22 september. We beginnen de avond om 19.00 uur en eindigen om 20.30 uur.

We hebben een nieuwe clubleider! Esmeralda heeft besloten om te stoppen met de club. Sander Boer gaat het van haar overnemen. We gaan er met elkaar een leuk, leerzaam en gezellig jaar van maken!

Dit seizoen gaan we nadenken over maaltijden in de Bijbel. Aan tafel voor de maaltijd is in de Bijbel meer dan alleen eten en drinken tot ons nemen. We vertellen jullie daar graag meer over!

Van harte welkom!

Groetjes,
Lianne, Sander en Coby

SCAN HIER DE QR CODE OM TE DONEREN

Wilt u handmatig overmaken?
NL18 RABO 0379.9941.27