+ 16 vereniging

Heb jij ook wel eens vragen over geloof en leven? Spreek je graag eens een preek door met anderen? Houd je van gezellige avonden zoals een BBQ, schaatsen of met elkaar eten? Dan is de + 16 JV echt iets voor jou!

We hopen in het seizoen 2017-2018 ongeveer één keer per maand op zondag bij elkaar te komen. Goede en mooie avonden met elkaar te hebben. De JVavonden vinden plaats op zondagen met een middagdienst. We starten met een gezellige maaltijd en houden vervolgens een bespreking van de preek of een ander relevant onderwerp, dat jij aan het begin van het seizoen kunt aandragen.
Over de concrete invulling van het jaar en de avonden stemmen we graag met jullie af, zodat we met elkaar een interessant en leuk programma kunnen opstellen.

Heel hartelijk welkom; we hopen dat je er bij bent!
Joost en Wilma den Ouden

Actuele mededelingen:

Vorig jaar is het verenigingsseizoen anders verlopen dan gedacht. De start was goed, de opkomst groot en jullie bijdrage heeft ertoe geleidt dat we een aantal mooie en gezellige momenten hebben kunnen delen met elkaar. Helaas moesten we onverwacht en voortijdig stoppen vanwege het COVID virus. Ondanks dat konden we het seizoen met elkaar afsluiten met een gezellige BBQ. 
Wij zien er weer naar uit om met jullie het nieuwe verenigingsseizoen te starten. De ontmoetingen en de gesprekken zijn zo waardevol. Wij hebben alvast weer een planning gemaakt, maar zoals zoveel dingen zullen ook onze bijeenkomsten anders zijn dan het vorige seizoen doordat we de richtlijnen van de overheid m.b.t. het COVID virus in acht zullen nemen. 
Reserveer alvast in je agenda: Zondag 27 september 2020. We hopen dan na de middagdienst met elkaar samen te komen in de grote zaal van de kerk. Meer informatie communiceren we t.z.t. nog via de groepsapp. En juist in deze tijd worden we er extra bij bepaald 'Zo de Heere wil en wij leven zullen'. 
Ben je net 16 geworden of word je binnenkort 16? Van harte welkom op de club-avonden. 

We wensen jullie in alles de zegen van God toe en we hopen jullie 26 september te ontmoeten.

 

AGENDA

6 sept 9.30 en 19.00 dienst
13 sept 9.30 en 19.00 dienst
16 sept 13.30 en 19.30 dienst
20 sept 9.30 en 19.00 dienst
27 sept 9.30 en 15.30 dienst
27 sept +16 ver.
29 sept vrouwenver.
2 okt -12 ver.
4 okt 9.30 en 18.30 dienst
6 okt kerkenraadsverg.